Гимн нашої парафії

audio
Слова: Тетяна Гурей Музика: Любомир Кончаківський Виконали: Любомир та Олеся Кончаківські, молодіжний хор "Слідами Херувимів"

Категорії

Пожертва на храм

Ми на Facebook

Послання Богородиці, Цариці миру, від 2 липня 2015

Дорогі діти, закликаю вас ширити віру в мого Сина – вашу віру.

Ви, діти мої, просвітлені Святим Духом, мої апостоли, передавайте її іншим – тим, які не вірують, не знають і не хочуть знати, – але тому ви маєте багато молитися за дар любові, бо любов є знаменням правдивої віри, а ви будете апостолами моєї любові. Любов завжди знову оживляє біль і радість Євхаристії, оживляє біль муки мого Сина, якою вам показав, що означає безмежно любити, оживляє радість, що вам залишив Своє тіло і Свою кров, щоб вас собою живив і так був одно з вами. Дивлячись на вас із ніжністю, відчуваю безмежну любов, яка кріпить мене у моєму бажанні привести вас до міцної віри. Міцна віра дасть вам радість і веселість на землі й у кінці — зустріч із моїм Сином. Це є Його бажання. Тому жийте Ним, живіть любов, живіть світло, яке вас завжди просвічує в Євхаристії. Прошу вас багато молитися за своїх пастирів, моліться, щоб ви їх якнайбільше любили, бо їх вам дав мій Син, щоб вас живили Його тілом і вчили любові. Тому любіть і ви їх. Але, діти мої, запам’ятайте, любов значить зносити і давати, а ніколи, ніколи не судити. Дякую вам.

 

No Comments Yet

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.